четвер, 24 вересня 2020 р.

Корисні ресурси для підготовки до ЗНО

 Розпочнемо з програми. Тут про те, що тобі треба знати та вміти, щоб скласти ЗНО з української мови та літератури. 

А тут характеристика тестування. Ця інформація допоможе тобі виробити власну стратегію ефективної роботи під час зовнішнього незалежного оцінювання.
Сушиш голову, який же правопис застосовувати під час ЗНО? Ось відповідь
Ресурс “Мова — ДНК нації” містить чимало яскравих ілюстрацій-роз’яснень з уже багатьом відомим Лепетуном, вправи та багато іншого.
А ще є експрес-уроки Олександра Авраменка — це короткі та чіткі відповіді на різні питання з мови.
Як би ти не любив / любила мову, нікуди не подінешся від літератури, а можливо, ти любиш її більше. У кожному разі залишаємо список того, що треба прочитати до ЗНО 2020 року. 
У таблиці за творами української літератури (ЗНО 2019 року) зібрано коротко всю необхідну інформацію.
А щоб зекономити час —  українська література за 100 хвилин
Література цікаво і неординарно за картою та ще й з відео  — тут.
Якщо тобі не сидиться, то можеш вивчати літературу бігаючи завдяки подкастам.

Безкоштовні курси з української мови та літератури

Спільно вони розробили й онлайн-курс з української літератури, до якого є підручник. 
Курс із підготовки до ЗНО з української мови та літератури є й на платформі Prometheus. Його розбито на модулі та теми, кожна з яких містить блоки або підтеми, до яких є відеолекції, презентації та конспекти.
Онлайн-платформа Be Smart орієнтована лише на підготовку до ЗНО. Тут пропонують відеоуроки, тести, які затвердило Міністерство освіти та науки України (далі МОН  — ред.), консультації від учителів.
Під час карантину на YouTube-каналі МОН стартувала трансляція курсів із підготовки до ЗНО. Почали з лекцій з української мови та літератури, біології, математики та історії України.
Платформа  iLearn пропонує вебінари та завдання в поєднанні з грою.
Таблиці, граматику, стислі виклади творів, аудіокниги  —  усе це шукайте тут  або ж на сторінці у Facebook.
Інтенсивний курс з української мови та літератури Людмили Бондаренко можна переглянути на YouTube-каналі
Ганна Дем’яненко створила проєкт  “Відеорепетитор української мови” з відео й ілюстраціями для швидкого розуміння і запам’ятовування.
Її проєкти в соцмережах:
Анна Огойко  пропонує авторську платформу для підготовки до ЗНО з української мови та літератури. Вона двічі на тиждень створює й публікує відеоуроки.
Шукайте її в соцмережах:
Юліана Зелена склала ЗНО на 200. Ділиться лайфхаками й матеріалами, підказує, як готуватися самостійно на сторінці в Instagram.
Щоб ЗНО не було стресом, додаємо тести минулих років. Їх пропонують:
Авторські тексти  — не так складно, як здається тобі на перший погляд. Кажемо це як люди, які щодня із цим працюють. Ну, і залишаємо необхідні посилання, що зроблять твій твір на ЗНО перфектним.

1 коментар:

  1. Всем привет, меня зовут Адрик Вадим, живу в городе Курган, я хочу поделиться со всеми вами здесь, как господин Бенджамин помогает мне с ссудой в 15 000 000,00 рублей на начало доставки еды и напитков после всего, что я поработал Несколько отелей здесь, в кургане, просто зарабатывают на жизнь, но, к сожалению, все еще испытывают трудности с оплатой аренды, но, слава богу, теперь я работаю самостоятельно, у меня работают 5 рабочих. Если вы ищете финансовой свободы, я советую вам связаться с г-ном Бенджамином, указав это электронное письмо ниже и номер заявки. 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити